In data de  11 martie, orele 16:00, va invitam sa analizam impreuna profilul personal de inteligenta emotionala, ca urmare a completarii online a (1) Chestionarului Procesul de Evaluare a Abilitatilor Emotionale (ESAP) si (2) a Chestionarului Mayer-Salovey-Caruso Emotional Intelligence Test (MSCEIT).

Link Zoom:   https://us02web.zoom.us/j/81624221093?pwd=cFcwNlNTUVl6NTZHaEJETExkVjdDQT09

Parola:  131694

Daca inca nu ai completat cele doua chestionare, te rugam sa le completezi pana maine 11 martie, orele 15:00 (pentru a putea analiza cele 2 profile in cadrul workshopului):

(1) Chestionarului Procesul de Evaluare a Abilitatilor Emotionale (ESAP– accesati linkul:  https://www.leadforelite.com/en/esap/

Nota – TOKEN GRUPA:    FAA2

(2) Chestionarului Mayer-Salovey-Caruso Emotional Intelligence Test (MSCEIT) – Verificati (si) fisierul Spam, e-mailul trimis de robot@testcentral.ro  – subiect „Invitatie pentru completarea testului MSCEIT”

In cazul in care nu gasiti invitatia, va rog sa ma contactati si voi retrimite link test. Mentionam ca acest model, MSCEIT, se adreseaza studentilor inregistrati in grupul tinta.

Va rugam sa completati o singura data fiecare model pentru a nu genera eroare. 

Trei recomandari:

-fiti spontani si notati primul raspuns;

-fiecare afirmatie contribuie la descoperirea profilului de inteligenta emotionala, nu exista raspuns gresit;

-completati chestionarul fara pauze si preferabil de pe laptop.

Chestionarul MSCEIT si chestionarul ESAP  sunt modele consacrate care ofera un profil cat mai complet al abilitatilor de inteligenta emotionala.

Dr. Delia E. Mateias

Coordonator WP4.  Programe integrate de coaching și dezvoltare a competențelor socio-emoționale Proiectul SoBizz, Facultatea de Administrație și Afaceri, UB

E-mail: delia.mateias@gmail.com