Va invitam sa participati online la workshopul „Modele de  Personalitate in Administratie, Marketing si Afaceri”,  joi 24 septembrie 2020, intre orele 9:00-11:00.

In vederea realizarii profilului individual si profilului grupei in domeniile: Personalitate si Inteligenta Emotionalava rugam sa completati online doua chestionare, pana la data de 23.09.2020, orele 22:00.

Primul chestionar LSTI– Pattern-uri ale stilului de viata (Life Style Type Indicator):

https://www.leadforelite.com/en/lsti-lead/  

Nota – TOKEN GRUPA:    FAA1

Al doilea chestionar ESAP- Procesul de Evaluare a Abilitatilor Emotionale (The Emotional Skills Assessment Process): https://www.leadforelite.com/en/esap/

Nota – TOKEN GRUPA:    FAA1

Chestionarele LSTI si ESAP sunt scale consacrate cu peste 40 de ani de solutii specifice de dezvoltare a capitalului uman. Chestionarele sunt instrumente concise de autoevaluare, concepute sa va ajute sa cunoasteti tipul actual propriu de personalitate si profilul abilitatilor emotionale in vederea conceperii unui plan de dezvoltare personal.

Nu exista raspuns gresit, fiecare afirmatie contribuie la descoperirea stilului propriu de personalitate si abilitatilor emotionale!

Link acces eveniment:  https://us02web.zoom.us/j/87024172893

Moderator: Lect.univ.dr. Delia E. Mateiaș,  cercetator Fulbright și UNDP, specialist consacrat in domeniile leadership si inteligenta emotionala.

Inscrie-te aici in grupul tinta al proiectului SoBizz https://forms.gle/bgzt6iJJ1dxLTCRo6 (daca inca nu ai completat formularul)
Va multumim !

Dr. Delia E. Mateias

Coordonator WP4.  Programe integrate de coaching  și dezvoltare a competențelor socio-emoționale Proiectul SoBizz, Facultatea de Administrație și Afaceri, UB

E-mail: delia.mateias@gmail.com

Telefon: 0723152788