Dragi studenti,

Cunoasterea si valorificarea beneficiilor cadrului de lider/adept inteligent emoțional sau transformațional este o premisa a reusitei in viata si cariera.

Va invitam la workshopul tematic Leadership Transformational si Leadership Tranzactional, maine 22.04.21, orele 16:00-18:00.

Link Zoom:     https://us02web.zoom.us/j/83885831005?pwd=MElHOW5mb00zTU9mTWlWZ3FwK1FKZz09

Te invitam sa completezi cele 4 chestionare (daca nu le-ai completat) pentru a valorifica impreuna modele consacrate in leadership si inteligenta emotionala.

(1) Chestionar Procesul de Evaluare a Abilitatilor Emotionale (ESAP:  https://www.leadforelite.com/en/esap/

COPIATI – TOKEN GRUPA:    FAA2

(2) Chestionar Pattern-uri ale stilului de viata (LSTI): https://www.leadforelite.com/en/lsti-lead/  

COPIATI– TOKEN GRUPA:    FAA2

(3) Chestionar Multifactorial de Leadership (MLQ) – Verificati (si) fisierul Spam, e-mailul trimis de robot@testcentral.ro  – subiect „Invitatie pentru completarea testului MLQ”

In cazul in care nu gasiti invitatia, va rog sa ma contactati si voi retrimite link test. Mentionam ca acest model, MLQ, se adreseaza studentilor inregistrati in grupul tinta

(4) Chestionarul Mayer-Salovey-Caruso Emotional Intelligence Test (MSCEIT) – Verificati (si) fisierul Spam, e-mailul trimis de robot@testcentral.ro  – subiect „Invitatie pentru completarea testului MSCEIT”

In cazul in care nu gasiti invitatia, va rog sa ma contactati si voi retrimite link test. Mentionam ca acest model, MSCEIT, se adreseaza studentilor inregistrati in grupul tinta

Va multumim.

Dr. Delia Mateias

Coordonator WP4.  Programe integrate de coaching și dezvoltare a competențelor socio-emoționale Proiectul SoBizz, Facultatea de Administrație și Afaceri, UB

E-mail: delia.mateias@gmail.com