Dragi studenti,

Va invitam la workshopul „Inteligenta Emotionala in Performanta Educationala”, maine, 20 aprilie, intre orele 16:00-18:00. Cunoasterea profilului personal de inteligenta emotionala si leadership ne ajuta sa valorificam potentialul personal pentru bunastare personala si reusita academica.

Link acces: https://us02web.zoom.us/j/86311610347?pwd=KzdkSzk3TWtsaDE5U0kyWUxSelorZz09

Te invitam sa completezi cele 4 chestionare (daca nu le-ai completat) pentru a valorifica impreuna modele consacrate in leadership si inteligenta emotionala.

(1) Chestionar Procesul de Evaluare a Abilitatilor Emotionale (ESAP:  https://www.leadforelite.com/en/esap/

COPIATI – TOKEN GRUPA:    FAA2

(2) Chestionar Pattern-uri ale stilului de viata (LSTI): https://www.leadforelite.com/en/lsti-lead/  

COPIATI– TOKEN GRUPA:    FAA2

(3) Chestionar Multifactorial de Leadership (MLQ) – Verificati (si) fisierul Spam, e-mailul trimis de robot@testcentral.ro  – subiect „Invitatie pentru completarea testului MLQ”

In cazul in care nu gasiti invitatia, va rog sa ma contactati si voi retrimite link test. Mentionam ca acest model, MLQ, se adreseaza studentilor inregistrati in grupul tinta

(4) Chestionarul Mayer-Salovey-Caruso Emotional Intelligence Test (MSCEIT) – Verificati (si) fisierul Spam, e-mailul trimis de robot@testcentral.ro  – subiect „Invitatie pentru completarea testului MSCEIT”

In cazul in care nu gasiti invitatia, va rog sa ma contactati si voi retrimite link test. Mentionam ca acest model, MSCEIT, se adreseaza studentilor inregistrati in grupul tinta.

Va multumim.

Dr. Delia Mateias

Coordonator WP4.  Programe integrate de coaching și dezvoltare a competențelor socio-emoționale Proiectul SoBizz, Facultatea de Administrație și Afaceri, UB

E-mail: delia.mateias@gmail.com