Programe integrate de coaching  și dezvoltare a competențelor socio-emotionale

Invitație participare # Vizita in Companie

Bune Practici de Leadership in Afaceri

Proiect SoBizz, Facultatea de Administrație și Afaceri

Dragi studenti FAA,

Va invitam sa participati online la un dialog despre antreprenoriat social pe piata muncii cu invitata noastra Adela Hanafi, fondator Asociatia Conilvineri, 23 octombrie 2020, între orele 17:00-19:00.  Link acces:

https://us02web.zoom.us/j/84440917703?pwd=Wk1sbWJod0Z5c01NNWZYc0dPbXl5QT09

Povestea carierei invitatei noastre

Invitata noastra a absolvit Facultatea de Stiinte ale Educatiei, Universitatea din Bucuresti si Facultatea de  Business Administration & Management, Universitatea Helwan din Cairo.

Adela a pus bazele Asociatiei Conil in urma cu 26 de ani, trasformand o provocare personala intr-un unui model inovator de antreprenoriat social. Pe parcursul celor doua peste doua decenii de efort si daruire, Adela a pus bazele unor programe educationale si sociale de pionierat, bune practici de antreprenoriat social care sunt valorificate la nivel international.

In cadrul dialogului, Adela ne impartaseste bune practici din experienta acumulata, atat in tara, cat si in strainatate, in scopul promovarii si valorificarii domeniului de antreprenoriat social.

Beneficii:

# bune practici de leadership si integrarea pe piata muncii,

#transpunerea provocarilor/barierelor în oportunitati,

#cum să devii lider intr-un mediu international.

Moderator: Lect.univ.dr. Delia E. Mateiaș,  cercetator Fulbright ai UNDP, specialist consacrat in domeniile leadership ai inteligenta emotionala.

Inscrie-te aici in grupul tinta al proiectului SoBizz https://forms.gle/MkqMECxBo4oyVZaa8 (daca inca nu ai completat formularul)

Va multumim !

Dr. Delia E. Mateias

Coordonator WP4.  Programe integrate de coaching  și dezvoltare a competențelor socio-emoționale Proiectul SoBizz, Facultatea de Administrație și Afaceri, UB