Administrație Publică (AP) – Lector Univ. Dr. Camelia Spasici: consultații săptămânale în fiecare zi de luni între orele 10.00-11.00. Studenții care doresc să participe vor solicita programarea pe email cu 24 de ore înainte (camelia.spasici@faa.unibuc.ro). În funcție de situația epidemiologică, întâlnirile se vor organiza online sau față în față.

Administrarea Afacerilor în limba română și engleză (AA, BA) – Lector Univ. Dr. Cătălin Grădinaru : consultații săptămânale în fiecare zi de luni între orele 14.00-16.00. Studenții care doresc să participe vor solicita programarea pe email cu 24 de ore înainte (catalin.gradinaru@faa.unibuc.ro). În funcție de situația epidemiologică, întâlnirile se vor organiza online (pot participa mai mulți studenți în același interval) sau față în față (un singur student la o întâlnire).

Administrarea Afacerilor în limba română (AA) și Marketing (MK) – Conf. Univ. Dr. Camelia Cojocaru: consultații săptămânale în fiecare zi de vineri între orele 14.00-16.00. Studenții care doresc să participe vor solicita programarea pe email cu 24 de ore înainte (camelia.cojocaru@faa.unibuc.ro). În funcție de situația epidemiologică, întâlnirile se vor organiza online (pot participa mai mulți studenți în același interval) sau față în față (un singur student la o întâlnire).

 

 

 

 

Photo by Heather Ford on Unsplash