Dragă bobocule,

Bine ai venit în primul tău an universitar!

Sperăm că viața ta de student va fi presărată numai cu experiențe de neuitat, care te vor pregăti și dezvolta pe numeroase planuri. Sperăm că alegerea pe care ai făcut-o să fie cea mai potrivită pentru tine și ca anii care urmează să marcheze începutul succesului tău profesional.

Sperăm să te acomodezi ușor, să fii deschis și să ai voința necesară pentru a duce la capăt provocarea acestor ani de studiu, iar noi îți promitem că te vom susține. Noi, la FAA, vom încerca să te sprijinim și să îți oferim pe parcursul tuturor celor trei ani suportul de care ai nevoie și ne dorim să fim pentru tine un prieten la care apelezi de fiecare dată când întâmpini o problemă, un prieten pe care știi că te poți baza.

Programul ROSE vine în ajutorul vostru prin sesiuni de pregătire pentru examene, care au ca rol creșterea ratei promovabilității în rândul studenților. Dat fiind contextul actual, acestea se vor realiza în mediul online și vor fi susținute de către profesorii Facultății de Administrație și Afaceri.

Pentru ca aceste lucruri să fie posibile, este nevoie și de aportul tău, motiv pentru care noi te încurajăm să te implici în toate activitățile oferite de către FAA. Fie că este vorba de proiectele facultății, fie de voluntariat în cadrul unei asociații studențești sau activități extrașcolare, vei avea sprijinul nostru pentru fiecare dintre ele și îți garantăm că acestea te vor ajuta să te integrezi în grupul studenților din FAA. Îți vei face mulți prieteni, îți garantăm!

Tocmai ce ai pășit în noua ta viață universitară și te sfătuim să faci din ea una dintre cele mai frumoase amintiri, o experiență din care chiar să ai de învățat, pentru ca mai apoi, după finalizarea studiilor, să fii mulțumit de tine și de ce ai realizat. Știm că gândurile și așteptările tale cu privire la mediul academic și cel profesional sunt mari, motiv pentru care o să ne dăm toată silința să te ajutăm cu tot ce ai nevoie.

Echipa Sobizz/ROSE (profesori și studenți deopotrivă)