Va invitam sa participati online la un dialog despre integrarea pe piata muncii cu invitata noastra Raluca Sisiu, EU Consortium Manager pentru pentru granturi europene, la Institute of Refrigeration din Londravineri, 25 septembrie 2020, între orele 13:00- 15:00. Link acces eveniment:   https://us02web.zoom.us/j/81565543164

Povestea carierei invitatei noastre

Invitata noastra a absolvit in Romania Academia de Politie, Facultatea de Arhivistica, iar prin intermediul Bursei Speciale Guvernul Romaniei a absolvit programul de Master European Studies: EU Policy, Politics and Economy. Masterul s-a derulat la doua universitati, respectiv in Marea Britanie la Universitatea Bath si in Spania la Universitatea Carlos III.

Invitata noastra a  debutat in administratia publica in 2001 ca inspector arhivist in cadrul Arhivelor Nationale, iar din 2008 a schimbat cariera devenind expert si project manager la Agentia Nationala de Adminstrare Fiscala/ Departamentul de Coperare Internationala si Proiecte.

In prezent, Raluca este EU Consortium Manager pentru pentru granturi europene la Institute of Refrigeration, in Lindra.

In cadrul dialogului, Raluca ne impartaseste bune practici din experienta acumulata atat in tara, cat si in strainatate.

Beneficii:

# bune practici de leadership si integrarea pe piata muncii,

#transpunerea provocarilor/barierelor în oportunitati,

#cum să devii lider intr-un mediu international.

Moderator: Lect.univ.dr. Delia E. Mateiaș,  cercetator Fulbright ai UNDP, specialist consacrat in domeniile leadership ai inteligenta emotionala.

Inscrie-te aici in grupul tinta al proiectului SoBizz https://forms.gle/bgzt6iJJ1dxLTCRo6 (daca inca nu ai completat formularul).

Va multumim !

——

Dr. Delia E. Mateias

Coordonator WP4.  Programe integrate de coaching  și dezvoltare a competențelor socio-emoționale Proiectul SoBizz, Facultatea de Administrație și Afaceri, UB

E-mail: delia.mateias@gmail.com  Telefon: 0723152788