Va invitam sa participati online la un dialog despre antreprenoriat social pe piata muncii cu invitata noastra Adela Hanafi, fondator Asociatia Conilvineri, 11 decembrie, 2020, între orele 18:00-20:00.  

Link acces: https://us02web.zoom.us/j/88226267455?pwd=UWFTd1JlQU00NVZ2aFl5VEFkNWI5UT09
Passcode:  835848 

Povestea carierei invitatei noastre

Invitata noastra a absolvit Facultatea de Stiinte ale Educatiei, Universitatea din Bucuresti si Facultatea de  Business Administration & Management, Universitatea Helwan din Cairo.

Adela a pus bazele Asociatiei Conil in urma cu 26 de ani, trasformand o provocare personala intr-un unui model inovator de antreprenoriat social. Pe parcursul celor doua peste doua decenii de efort si daruire, Adela a pus bazele unor programe educationale si sociale de pionierat, bune practici de antreprenoriat social care sunt valorificate la nivel international.

In cadrul dialogului, Adela ne impartaseste bune practici din experienta acumulata, atat in tara, cat si in strainatate, in scopul promovarii si valorificarii domeniului de antreprenoriat social.

Beneficii:

# bune practici de leadership si integrarea pe piata muncii,

#transpunerea provocarilor/barierelor în oportunitati,

#cum să devii lider intr-un mediu international.

Moderator: Delia E. Mateiaș

Inscrie-te aici in grupul tinta al proiectului SoBizz https://forms.gle/Quy9sa64EBkBTSJs5  (daca inca nu ai completat formularul)