Dragi studenti FAA,

Va invitam sa completati online chestionarele ESAP si LSTI pana marti 27 octombrie 27.10.2020, orele 16:00.  Dupa completare, veti primi pe e-mail profilul personal (verificati si folder spam).

  1. Primul chestionar ESAP-Procesul de Evaluare a Abilitatilor Emotionale (The Emotional Skills Assessment Process): https://www.leadforelite.com/en/esap/

Nota – TOKEN GRUPA:    FAA2

II.Al doilea chestionar LSTI– Pattern-uri ale stilului de viata (Life Style Type Indicator):

https://www.leadforelite.com/en/lsti-lead/  

Nota – TOKEN GRUPA:    FAA2

Nu exista raspuns gresit, fiecare afirmatie contribuie la descoperirea stilului propriu de personalitate si abilitatilor emotionale!

De asemenea, va invitam sa participati online la workshopul „Inteligenta Emotionala in Performanta Educationala”, marti 27 octombrie 2020, intre orele 18:00-20:00.

Link  acces:

https://us02web.zoom.us/j/85019321793?pwd=RDhIQWY3SjQ5bXlPaDlHWnJpQ0wrUT09 Copy

Meeting ID: 850 1932 1793

Parola: 820436

Workshopul are ca obiectiv interpretarea profilului individual si profilului grupei in domeniile Leadership si Inteligenta Emotionala in vederea conceperii unui plan de dezvoltare personal. 

 Nota: Profilul de leadership si inteligenta emotionala se genereaza dupa completarea online a chestionarelor ESAP si LSTI, scale consacrate cu peste 40 de ani de solutii specifice de dezvoltare a capitalului uman.

Moderator: Lect.univ.dr. Delia E. Mateiaș,  cercetator Fulbright și UNDP, specialist consacrat in domeniile leadership si inteligenta emotionala.

Inscrie-te aici in grupul tinta al proiectului SoBizz https://forms.gle/Quy9sa64EBkBTSJs5 (daca inca nu ai completat formularul)

Va multumim !

Dr. Delia E. Mateias

Coordonator WP4.  Programe integrate de coaching  și dezvoltare a competențelor socio-emoționale Proiectul SoBizz, Facultatea de Administrație și Afaceri, UB

E-mail: delia.mateias@gmail.com