Dragi studenti,

Maine 28 aprilie, intervalul 13:00-15:00, va invitam la workshopul „Modele de  Personalitate in Administratie, Marketing si Afaceri” sa parcurgem profilul personal de personalitate si sa stabilim un plan personal de actiune pentru performanta educationala.

Link accces zoom workshop:

https://us02web.zoom.us/j/81987123624?pwd=eHM1akNCdFhzYzUxUStpOGZJUVI2dz09

Te invitam sa completezi cele 4 chestionare (daca nu le-ai completat) pentru a valorifica impreuna modele consacrate in leadership si inteligenta emotionala.

(1) Chestionar Procesul de Evaluare a Abilitatilor Emotionale (ESAP:  https://www.leadforelite.com/en/esap/

COPIATI – TOKEN GRUPA:    FAA2

(2) Chestionar Pattern-uri ale stilului de viata (LSTI): https://www.leadforelite.com/en/lsti-lead/  

COPIATI– TOKEN GRUPA:    FAA2

(3) Chestionar Multifactorial de Leadership (MLQ) – Verificati (si) fisierul Spam, e-mailul trimis de robot@testcentral.ro  – subiect „Invitatie pentru completarea testului MLQ”

In cazul in care nu gasiti invitatia, va rog sa ma contactati si voi retrimite link test. Mentionam ca acest model, MLQ, se adreseaza studentilor inregistrati in grupul tinta

(4) Chestionarul Mayer-Salovey-Caruso Emotional Intelligence Test (MSCEIT) – Verificati (si) fisierul Spam, e-mailul trimis de robot@testcentral.ro  – subiect „Invitatie pentru completarea testului MSCEIT”

In cazul in care nu gasiti invitatia, va rog sa ma contactati si voi retrimite link test. Mentionam ca acest model, MSCEIT, se adreseaza studentilor inregistrati in grupul tinta.

Va multumim.

Dr. Delia Mateias

Coordonator WP4.  Programe integrate de coaching și dezvoltare a competențelor socio-emoționale Proiectul SoBizz, Facultatea de Administrație și Afaceri, UB

E-mail: delia.mateias@gmail.com